Loading...

SBS proslavlja "punoletstvo"

12. OKT. 2009.

SBS – Serbian Business Systems već 18 godina svojim korisnicima na teritoriji Republike Srbije i u regionu pruža kvalitetna i savremena rešenja iz oblasti informatičke tehnologije u kojima objedinjuje vrhunsku tehnologiju i profesionalne usluge.

Osnovano 1. oktobra 1991. godine kao generalni zastupnik IBM-a za teritoriju SR Jugoslavije (SBS IBM Alliance LSO – Local Service Organization IBM-a), preduzeće SBS je nastavilo poslovanje kompanije Intertrade, koja je na prostoru SFRJ zastupala IBM od šezdesetih godina prošlog veka.

"Istorija kompanije je višestruko isprepletena sa razvojem informatičkog društva u Srbiji. Ponosni smo na svoj doprinos tehnološkoj osposobljenosti firmi u Srbiji, kao i na svoje zalaganje da Srbija u regionu i Evropi bude prepoznata po kvalitetu, inovativnosti i savremenosti referentnih tehnološko-poslovnih rešenja. Zato su uspesi naših korisnika i naši - trenuci za pamćenje i najveća nagrada", izjavio je Mirko Drašković, Generalni direktor SBS-a. "Pošto smo sada i formalno ostvarili punoletstvo, svim zaposlenima želim da od sada jos samostalnije i zrelije razvijamo svoj puni kreativni i profesionalni potencijal, na zadovoljstvo naših korisnika i nas samih", rekao je na proslavi Mirko Drašković.

Sve aktuelnosti